Rovio Entertainment Oyj: Muutoksia yhtiön johtoryhmässä

Rovio Entertainment Oyj                         Pörssitiedote                                            2.3.2018 klo 12.05

Rovion Games-liiketoimintayksikön johtaja Wilhelm Taht jättää tehtävänsä

Rovion johtoryhmän jäsen ja yhtiön Games-liiketoimintayksikköä vuodesta 2016 johtanut Wilhelm Taht jättää yhtiön henkilökohtaisista syistä. Taht lopettaa tehtävässään välittömästi, ja Games-liiketoimintayksikön johtajan tehtävät siirtyvät sellaisenaan toistaiseksi Rovion toimitusjohtaja Kati Levorannan vastuulle.

"Haluan lämpimästi kiittää Wilhelmiä hänen työstään Rovion peliliiketoiminnan menestyksen eteen. Olemme hänen johdollaan kasvattaneet peliliiketoiminnan liikevaihtoa ja liikevoittoa, ja koonneet yhtiöön useita huipputiimejä. Jäämme kaipaamaan hänen syvää pelialan tuntemustaan ja näkyvää panostaan Rovion yrityskulttuuriin. Jatkossa aiomme edelleen vahvistaa pelistudioidemme itsenäistä toimintaa ja myös yksinkertaistaa organisaatiotamme", toteaa Rovion toimitusjohtaja Kati Levoranta.

"Maailman parhaiden pelitiimien kanssa vietetyn kolmen ja puolen uskomattoman vuoden jälkeen on aika luopua hupparista ja jatkaa matkaa. Kahden viime vuoden aikana olemme nähneet upean muutoksen peleissämme, kun olemme toden teolla päässeet näkemään free-to-play ja pelit palveluna -mallien toimivuuden. En tule unohtamaan tätä matkaa ja niitä oppeja, joita olen saanut peliliiketoimintaa johtaessani. Haluan lämpimästi kiittää Rovion johtoa, hallitusta ja ennen kaikkea koko Gamesin superkovaa tiimiä luottamuksesta", Wilhelm Taht toteaa.

ROVIO ENTERTAINMENT OYJ
Rauno Heinonen
Viestintäjohtaja

 

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Kati Levoranta, puh. 0207 888 300 (vaihde)